ایتنا – استفاده از گوشی هوشمند در دنیایی که خدمات و ارتباطات اجتماعی بیشتری به برنامههای موبایل وابسته است، به یک ضرورت تبدیل شده است.
استفاده از گوشی هوشمند در دنیایی که خدمات و ارتباطات اجتماعی بیشتری به برنامههای موبایل وابسته است، به یک ضرورت تبدیل شده است.
به گزارش ایتنا، افرادی که از گوشی هوشمند استفاده نمیکنند اغلب از چیزی که آن را «تلفن صامت» توصیف میکنند، یعنی یک تلفن سنتی یا با قابلیتهای کمتر (نسبت به گوشیهای هوشمند) استفاده میکنند.
تحقیقات جدید دانشگاه آلتو نشان میدهد که چرا برخی افراد از گوشیهای هوشمند استفاده نمیکنند و عواقب این رها کردن چیست.
این تحقیق بر اساس مصاحبه با شرکتکنندگانی بود که تصمیم گرفتند گوشیهای هوشمند خود را کنار بگذارند یا هرگز صاحب آن نبودند، و نشان داد که این تصمیم میتواند زندگی روزمره را دشوارتر کند، گزینهها را محدود کند و گاهی اوقات خطرات را افزایش دهد.
پروفسور جان لیندکویست، رئیس گروه علوم کامپیوتر، گفت: «تلفنهای صامت اختصاصی ممکن است گرانقیمت باشند و برخی از شرکتکنندگان اروپایی گوشیهایی را از آفریقا سفارش دادند که در بازار محلی موجود نبود.» در جوامع، انواع ترفندها باید ابداع میشد تا زندگی بدون گوشی هوشمند ممکن شود.”
این تحقیق نشان داد که همه شرکت کنندگان در این تحقیق از محیط هایی هستند که از تلفنهای هوشمند استفاده میشود، در حالی که دلایل امتناع آنها متفاوت است، در حالی که برخی از شرکت کنندگان گفتند که میخواستند از حواسپرتی اجتناب ناپذیر ناشی از گوشیهای هوشمند دوری کنند، برخی دیگر نیز میخواستند از نظارت بر فعالیت آنلاین در امان باشند.
برای والدین کودکان زیر سن قانونی، دلایل اصلی کنار گذاشتن گوشی هوشمند، تمایل به دور نگه داشتن فرزندانشان از رسانههای اجتماعی و دوری از وسوسه گوشی هوشمندی بود که باعث میشد زمان کمتری را با فرزندانشان سپری کنند.
امتناع از داشتن گوشیهای هوشمند باعث ایجاد انواع نقصانها در زندگی روزمره مردم شده است، از مشکل در یافتن یک تلفن قدرتمند “صامت”، خرید آسان، بروز مشکل در برخورد با احراز هویت دو مرحلهای، برآورده کردن انتظارات کارفرمایان تا دسترسی به کارکنان در خارج از ساعات کاری، و… از سوی دیگر، عملی بودن زندگی بدون گوشیهای هوشمند، به دانش فنی یا انعطاف پذیری در برخورد با دوستان و خانواده نیاز دارد.
منبع : سایت خبری فناوری اطلاعات (ایتنا)